sluiten

Hoewel wij tijdens het schrijven van IJZZV.NL zeer zorgvuldig te werk zijn gegaan bestaat altijd de kans dat sommige informatie na verloop van tijd verouderd is en/of niet meer juist is. IJZZV is dan ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van, interpreteren van en gebruiken van informatie die wordt gegeven via deze website. IJZZV kan verwijzen naar websites van derden, die door derden worden bijgehouden en waar wij verder geen controle over uitvoeren of invloed op hebben.  IJZZV draagt daarmee ook niet de verantwoordelijkheid voor de correctheid of bruikbaarheid van de hierop aangetroffen informatie.

Niets van deze website in tekst of grafische vorm mag worden gedupliceerd en/of openbaar worden gemaakt via druk, fotokopie, fax, overtypen,  of digitale duplicatie naar een gegevensdrager zonder schriftelijke toestemming van IJZZV.NL

Disclaimer
vrijdag 28 april 2017
IJZZV
voordeel PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Hans   
vrijdag 20 januari 2017 09:45

alt


Engelhart Hengelsport
19 uur ยท
Vanaf aanstaande zaterdag hebben wij de
Engelhart Hengelsport voordeelpas voor u in huis.
Met deze voordeelpas spaart u voor leuke kortingen en aantrekkelijke acties.
Kom dus vanaf zaterdag naar de winkel voor uw persoonlijke voordeelpas en profiteer direct van 10% korting op uw gehele 1e aankoop*
* Uitgezonderd zijn aas, diensten, reeds lopende aanbiedingen en cadeaubonnen en de merken: Fiiish, Akios, Cinnetic, Anyfish Anywhere, Vercelli, Tronixpro.
Voor leden van de IJZZV, kom naar de winkel met uw clubpas en profiteer van extra voordelen.

 
Nieuw onderkomen PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Hans   
donderdag 29 december 2016 11:39

Omdat onze huidige verzamellocatie van eigenaar gaat wisselen zijn wij als bestuur op zoek gegaan naar een nieuwe locatie.

Deze hebben wij gevonden bij Paviljoen Noordzee alweer Ursula en Carla ons met open armen willen ontvangen.

Met ingang van het nieuwe jaar mogen wij gebruik gaan maken van hun faciliteiten.

Het adres is Kennemerstrand 176, 1976 GA Ijmuiden.

Je neemt nu de strandopgang bij de grote parkeerplaats en dan is het het paviljoen aan je linkerzijde.We hopen iedereen in het nieuwe jaar hier te mogen verwelkomen.

alt

Laatst aangepast op donderdag 29 december 2016 11:40
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 34